Αυτό φάνηκε ξανά,όχι μόνο από το γεγονός ότι διαψεύτηκαν οι Κασσάνδρες με την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο αλλά και από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτού όπως μαθαίνουμε.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της στήλης μάλιστα λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την υποψήφια Δήμαρχο,μας υπενθύμισε παλιότερη δήλωση της,ότι η προσπάθεια και η συστράτευση όλου του κόσμου και της ομάδας της σκοπό έχει την νίκη στις εκλογές του Οκτώβρη κόντρα στον συνδιασμό του νυν Δημάρχου Μαν Κοκοσάλη.

Θέλησε ωστόσο να μείνει και σε ένα ακόμα σημείο που την τιμά ιδιαίτερα, ευχαριστώντας όλους του συνοδοιπόρους υποψήφιους της, και τις οικογένειες τους για την πίστη στο πρόσωπο της και την θέληση να αλλάξει «χέρια» ο Δήμος.

«Μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα έχουμε ανθρώπους κάθε ηλικίας από καθε κοινωνικό και μορφωτικό επίπεδο από όλο το φάσμα της τοπικής μας κοινωνίας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε παράλληλα και την οργανωτική μας ομάδα,τον Κωσταντίνο Μπαριτακη δικηγόρο, την Μαρίτα Λιονάκη την Βαλια Ευθυμιου και την Σοφία Μαθιουδάκη για την αφοσίωση τους στον στόχο που επετεύχθη ως εδώ,αλλά και προκαταβολικά για τις ατέλειωτες ώρες ως ότου να κλείσουν οι κάλπες και να οι συμπολίτες μας να μας αναδείξουν νικητές. Δεν ξεχνάμε ότι βασικός μας στόχος είναι ένας ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ. Ευχαριστώ την coach Σοφία Μαθιουδάκη διευθύντρια της οργανωτικής επιτροπής της παράταξης Δήμος για όλους που ακούραστα ήταν δίπλα μου καθε στιγμή»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook