Πρόσφατα η στήλη είχε αναφερθεί σε σειρά περιστατικών σε ορεινό Δήμο της Κρήτης όπου ο εκλεκτός του κορυφαίου στελέχους της ΝΔ χρησιμοποιεί διαφορά μέσα για να επιτύχει τον στόχο του με τους συνεργάτες του να ακολουθούν τις πρακτικές αυτές που δημιουργούν αρνητική αίσθηση στην κοινωνία.

Αντίστοιχα φαίνεται ότι κινείται και έτερος παράγοντας της Αυτοδιοίκησης όντας μάλλον τρομοκρατημένος από την υποψηφιότητα που τον έχει κάνει να χάσει τον ύπνο του,μιας και αλλιώς δεν εξηγείται.

Και εντάξει,μια τρικυμία στο τοπικό ΠΑΣΟΚ την έχουμε διακρίνει αλλά ότι στελέχη του και μάλιστα έμπειροι στις εκλογές…υποτίθεται και με «αέρα νικητή» θα έδειχναν και θα έβγαζαν τέτοιες πρακτικές,φανερώνουν τρικυμία πριν το ναυάγιο.

Μάλλον η συμπεριφορά τους υποδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά στον συγκεκριμένο Δήμο,και στην παράταξη τους και η κοινωνία δείχνει να αλλάζει ρότα,επιλέγοντας τον νεο συνδιασμό για επόμενη δημοτική αρχή…

Καλό θα είναι να μην ακούσουμε ξανά για τέτοια περαστικά πριν δούμε κάποιους να καταφεύγουν στην δικαιοσύνη για εκβιασμό και άσκηση βίας.
Δήμαρχε μάζεψε τους,σε εκθέτουν!

ΚΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook