Οριστικοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου η υποβολή του ψηφοδελτίου της «Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή», με υποψήφιο δήμαρχο Χανίων τον Ειρηναίο Μαράκη.

Την οριστικοποίηση της υποβολής συνοδεύει η παρακάτω ανακοίνωση:

«Με αισιοδοξία και δύναμη θα δώσουμε την μάχη των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου και με ένα σύνολο 78 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων με εργαζόμενους και εργαζόμενες στην Εκπαίδευση, στην Υγεία, στους Δήμους, στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες, καλλιτέχνες, άνεργους, συνταξιούχους, αγωνιστές και αγωνίστριες από όλες τις γειτονιές και τα κινήματα των Χανίων.

Η «Ανταρσία στα Χανιά» κατάφερε να συγκροτήσει ένα ενωτικό και αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που έσπασε τα εμπόδια που βάζει ο αντιδημοκρατικός νόμος Βορίδη για τη συγκρότηση των συνδυασμών. Συνεχίζουμε ώστε να περάσουμε και το αντιδημοκρατικό εμπόδιο του 3% . Για να ακουστεί δυνατή και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο η φωνή των ανθρώπων της εργασίας και των κινημάτων για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και παιδείας, του πολιτισμού και των κοινωνικών αναγκών ενάντια στην κυβέρνηση των ιδιωτικοποιήσεων. Ενάντια σε δημάρχους-μάνατζερ, τους φασίστες και το σύστημα που σκοτώνει, ενάντια στο ρατσισμό, την περιβαλλοντική καταστροφή, τις καταστροφικές παρεμβάσεις στους ελεύθερους δημόσιους χώρους των γειτονιών μας, τον πόλεμο.

Με την εκλογική και τη γενικότερη παρέμβασή της, η «Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή» θα βρεθεί στις μάχες τόσο εντός του δημοτικού συμβουλίου, όσο και στις απεργίες και τις διαδηλώσεις. Για να πορευτούμε ενωτικά με όλο τον κόσμο που θέλει να προχωρήσει νικηφόρα τη σύγκρουση με την κυβέρνηση και την πολιτική της, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε τους φίλους και τις φίλες, τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια!

Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook