Απαράδεκτη παραμένει η κατάσταση στη χωματερή στον δρόμο που οδηγεί στο κεντρικό αντλιοστάσιο και τις δεξαμενές του ΟΑΚ στην περιοχή Μυλωνά.

Καμία μέριμνα ή επιχείρηση καθαρισμού των σκουπιδιών δεν έχει πραγματοποιηθεί εδώ και μήνες, παρά της αλλεπάλληλες καταγγελίες και τα δημοσιεύματα.

Ακόμη μία φορά, όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο flashnews.gr, υπήρξε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς οι οποίοι από την πλευρά τους ισχυρίστηκαν ότι τα μαζεύουν κάθε εβδομάδα. Οι περαστικοί, ωστόσο, φαίνεται πως έχον άλλη άποψη. Όπως αναφέρεται στην καταγγελία αναγνώστη, από τις 20 Ιουλίου, όταν δημοσιεύθηκε ξανά καταγγελία για το εν λόγω σημείο, συνεργείο που βρέθηκε στο σημείο για μία μοναδική φορά, κατόρθωσε να μαζέψει τα μισά σκουπίδια, ενώ τα υπόλοιπα απλώς παραμερίστηκαν σε μία άκρη.

Από εκείνη την ημέρα και έπειτα, τα απορρίμματα ξεκίνησαν ξανά να συσσωρεύονται, δημιουργώντας ορδές στο πλάι του δρόμου. Στο ερώτημα για το αν έχει υπάρξει μέριμνα ώστε να καθαριστεί επιμελώς το σημείο, το παρακάτω βίντεο μιλάει από μόνο του:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook