Καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο 21 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 12 έως 22 βαθμούς και στα ορεινά από 8 έως 20 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι από το απόγευμα τοπικά σε ισχυρούς και πιθανόν το βράδυ στα ανοικτά σε σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 21/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 21/4, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 21/4, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 21/4, αναμένονται αίθριος καιρός με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

(meteo.gr)