Το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο των Χανίων βρίσκεται στο top 10% των καλύτερων ζαχαροπλαστείων του κόσμου, όπως αναγνωρίζεται από το TripAdvisor.  Ο λόγος για το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης που για ακόμη μια φορά βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων κερδίζοντας την πρωτιά ανάμεσα σε περισσότερες από 590 τοπικές επιχειρήσεις! Έτσι, κατοχυρώνει σταθερά την πρώτη θέση στην κατάταξη των καλύτερων ζαχαροπλαστείων, καφέ και επιχειρήσεων εστίασης στην πόλη μας και φέτος, για 4η συνεχή χρονιά.

Σε έναν κόσμο όπου οι απαιτητικοί ταξιδιώτες αναζητούν αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες, αυτή η διεθνής αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης του καταστήματος να προσφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Μετά από τις συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη θέση το ζαχαροπλαστείο διεκδικεί ξεκάθαρα πια την άκρως τιμητική διάκριση του Best of the Βest για την επόμενη χρονιά, που θα το φέρει στο 1% των καλύτερων ζαχαροπλαστείων παγκοσμίως.

Η πρώτη θέση και το τιμητικό βραβείο «Traveller’s Choice Award 2023» από το TripAdvisor αποτελούν ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα που εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη φήμη του ζαχαροπλαστείου ως πρότυπο αριστείας στην ακμάζουσα γλυκιά γαστρονομική σκηνή των Χανίων. Με πάνω από 500 εκατομμύρια κριτικές από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, το TripAdvisor παίζει καθοριστικό ρόλο στο να βοηθά τους κατά τόπους επισκέπτες να κάνουν στοχευμένες και ενημερωμένες επιλογές. Και μέσα σε αυτή την απέραντη θάλασσα κριτικών και συστάσεων, το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης αναδεικνύεται ξανά ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Δείτε τις κριτικές εδώ

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, Φραγκίσκο και του Γιώργο Παπανικολάκη «με αυτό το βραβείο αναγνωρίζουμε και γιορτάζουμε την αφοσίωση της εξαιρετικής ομάδας μας, που εμποτίζει κάθε γλυκιά δημιουργία με ποιότητα, αγάπη και πάθος, κάτι που μας γεμίζει με απέραντη χαρά. Για άλλη μια φορά, είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεχιζόμενη διάκριση από το TripAdvisor, και πάνω από όλα, ευχαριστούμε θερμά τους ταξιδιώτες που μας επισκέφθηκαν από μακριά, αλλά και την κοινωνία των Χανίων, που επέλεξαν να μας τιμήσουν μέσα από τις εξαιρετικές κριτικές τους τόσο στο TripAdvisor όσο και στη Google και έκαναν για μια ακόμη χρονιά δυνατή αυτή τη γλυκιά ιστορία επιτυχίας.»

Άλλη μια γλυκιά νίκη λοιπόν για το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο της πόλης μας, για την οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης – Papanikolakis Coffees & Pastries
Διεύθυνση: Κισσάμου 139, Χανιά
Τηλέφωνο: +30 2821 090442

Social Media

Facebook: Papanikolakis – Παπανικολάκης Coffees & Pastries
Instagram: @papanikolakis.coffees.pastries

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook