Η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική κοινότητα, βυθίσθηκε στο πένθος, καθώς έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του 21χρονου επιθετικού, Φελίπε Ντιόγκο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο παίκτης της Σάο Μπερνάρντο, ο οποίος επέστρεφε από διακοπές, σκοτώθηκε εν ψυχρώ από έναν ένοπλο άνδρα σε δρόμο της γενέτειράς του, Ριμπεϊράο Πρέτο. 

Η τοπική αστυνομία διερευνά τα κίνητρα της δολοφονίας, ενώ ο σύλλογός του, που συμμετέχει στην Γ` κατηγορία της Βραζιλίας, απέτισε φόρο τιμής στην μνήμη του, με την εξής ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος, Σάο Μπερνάρντο, εκφράζει την λύπη του για την είδηση του θανάτου του αθλητή μας, Φελίπε Ντιόγκο Μπερνάρντες Φερέϊρα, γνωστού ως Φελίπε Ντιόγκο. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειάς του, σ’ αυτήν την στιγμή βαθιάς θλίψης».

Ο εκλιπών αγωνίσθηκε μεταξύ άλλων στην Κρουζέιρο και στην Μποταφόγκο, ενώ την περασμένη χρονιά εντάχθηκε στην Σάο Μπερνάρντο και ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της ανόδου, με 18 συμμετοχές και 4 γκολ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook