Μια σύζυγος από τη Βραζιλία έκοψε το πέος του άντρα της και το έριξε στην τουαλέτα, επειδή, όπως είπε στην αστυνομία, ανακάλυψε ότι είχε κάνει σεξ με τη 15χρονη ανιψιά της. Η 34χρονη γυναίκα, η οποία δεν έχει ακόμη κατονομαστεί, είπε στους αξιωματικούς ότι, αφού κατάλαβε πως ο σύζυγός της την είχε απατήσει με την ανήλικη ανιψιά της, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Αρχικά, επιχείρησε να τον αποπλανήσει και η ίδια, για να πάει στο κρεβάτι μαζί της.

Αφού του έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι, έβγαλε ένα ξυράφι και του έκοψε το μόριό του, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Έπειτα τράβηξε μια φωτογραφία του κομμένου οργάνου και το έριξε στην τουαλέτα, όπως ομολόγησε η ίδια στις 22 Δεκεμβρίου. Όταν αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, τους είπε ότι το πέταξε, επειδή είχε ακούσει «ότι ήταν δυνατόν να το ξανακολλήσει».

Η Βραζιλιάνα απατημένη σύζυγος με το που μπήκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, μαζί με τον αδερφό της, είπε στους αστυνομικούς: «Καλησπέρα, αστυνόμε! Ήρθα να παραδοθώ, γιατί μόλις έκοψα το πέος του άντρα μου».

Ο 39χρονος σύζυγός της, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, βρέθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι ασαφής. Η σύζυγός του βρίσκεται υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει τον ισχυρισμό της γυναίκας ότι είχε σεξουαλική επαφή με την ανιψιά της, μεταδίδει η Daily Mail.

Η ηλικία συναίνεσης στη Βραζιλία είναι τα 14 και η αστυνομία εξετάζει επίσης εάν η επαφή ήταν συναινετική.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook