Την πρώτη της κεντρική εκδήλωση για το νέο ακαδημαϊκό έτος, με τίτλο «Μια Ματιά στο Μέλλον Vol. 2», πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Akali, στα Χανιά, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές στις φοιτήτριες και τους φοιτητές σχετικά με το φοιτητικό επιχειρείν, τις σπουδές τους και την αγορά εργασίας, τις ήπιες και τεχνικές δεξιότητες, καθώς και τη νεανική καινοτομία.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Κίντζιος, Deputy Director του ReGeneration, του μεγαλύτερου προγράμματος εκπαίδευσης και απασχόλησης για νέες και νέους πτυχιούχους στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ:

«Στη διάρκεια της εξαιρετικής ομιλίας του, ο κ. Κίντζιος παρουσίασε το ReGeneration, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα upskilling και reskilling στη χώρα έχοντας τοποθετήσει πάνω από 4.000 νέους σε περισσότερες από 2.000 εταιρείες πανελλαδικώς, έχοντας ταυτόχρονα προσφέρει σχεδόν 1.000.000 ώρες εκπαίδευσης σε ήπιες και τεχνικές δεξιότητες.

Ο κ. Κίντζιος τόνισε τη σημαντικότητα των ήπιων δεξιοτήτων και της αναπτυξιακής νοοτροπίας σε μία εποχή που οι δεξιότητες και οι αλλαγές συμβαίνουν ακανόνιστα και με ολοένα και αυξανόμενη ταχύτητα.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης ευχαριστεί τον κ. Κίντζιο για την παρουσία του, την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του και τις πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις που μοιράστηκε μαζί μας.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε στον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρεία «”το Μάννα” – Τσατσαρωνάκη», η οποία με την ανιδιοτελή συνεισφορά της μας έδωσε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε τη φοιτητική κοινότητα σχετικά με καίρια ζητήματα.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης επιφυλασσόμαστε για πολλές ακόμη εκδηλώσεις, καθώς χθες έγινε μόνο η αρχή!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook