Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά την παρουσίαση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο του κόμματος κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, όπως το παρουσίασε ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Ένα σχέδιο, το οποίο βασίζεται στην αλήθεια και μπορεί να οδηγήσει στην Αυτοδύναμη Ελλάδα με νέο αναπτυξιακό πρότυπο και κοινωνική συνοχή, χωρίς άλλες οριζόντιες αποφάσεις με: 

Στήριξη της πραγματικής οικονομίας με διασφάλιση ρευστότητας στις επιχειρήσεις, νέες δουλειές και αξιοποίηση του νέου αναπτυξιακού πακέτου.

Με ανακούφιση της κοινωνίας, με συνταγματική αναθεώρηση και ριζικές αλλαγές στο κράτος και το πολιτικό σύστημα και με αποτελεσματικό σύστημα υγείας και παιδείας στην υπηρεσία του πολίτη.

Ο τόπος δεν κυβερνιέται εύκολα, η χώρα χρειάζεται καθαρή εντολή και νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό.

Στόχος είναι να γίνει η Ελλάδα ένα δημοσιονομικά αυτάρκες και θεσμικά ισοδύναμο μέλος της Ευρώπης και γι\’ αυτό απαιτείται το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης να υιοθετηθεί από τον ελληνικό λαό και να υπάρξει εθνικός, πολιτικός, κοινωνικός συναγερμός.

Στις εκλογές αυτές θα κριθεί η μοίρα της παρούσας αλλά και της επόμενης γενιάς. Η όποια επιλογή θα έχει  τις συνέπειες της.

Χρειάζεται πολλή και συστηματική δουλειά, αφενός για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών, αφετέρου για να τεθεί σε εφαρμογή το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης για μια Ελλάδα Αυτοδύναμη».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook