Με αισιοδοξία κλείνει το 2023 για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων στα Χανιά, παρά το «βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών» με τον χαμό δύο αστυνομικών κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Όπως αναφέρει η Ένωση:

«Παρά το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών από τις δολοφονίες των συναδέλφων μας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, η Ένωσή μας, όπως είχε προαποφασίσει το Δ.Σ. πρόσφερε στα μέλη μας παραδοσιακές βασιλόπιτες, φιάλες κρασιού και γούρια, επισκεπτόμενη τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Χανίων, ένεκα των εορταστικών ημερών σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, μετά το πέρας του τριήμερου Εθνικού Πένθους.

  Παράλληλα, διαμοιράσθηκαν σε 18 οικογένειες πολύτεκνων συναδέλφων μας, με τέσσερα (4) τέκνα και άνω,  ισάριθμες δωροεπιταγές αξίας πενήντα (50) ευρώ έκαστη από αλυσίδες super market της πόλης μας.

   Ευχαριστούμε θερμά κατά σειρά, ανάλογα του ύψους της χορηγίας, τα super market «FINO  CRETA MARKET» – «ΣΥΝ.ΚΑ.» για τη δωρεάν παροχή των ανωτέρω δωροεπιταγών. Ομοίως ευχαριστούμε έτερη αλυσίδα super market, η οποία δεν επιθυμούσε δημοσιοποίηση των στοιχείων της, για τη χορηγία της. Τέλος ευχαριστούμε την τοπική επιχείρηση «Pnevmatikakis Winery – Οινοποιείο Πνευματικάκη» για τη χορηγία των φιαλών κρασιού.

Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook