Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων αναφέρει:

«Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Σπυριδάκη, για την προαγωγή και τοποθέτησή του στο «τιμόνι» της Αστυνομίας στην Κρήτη, ως νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Είναι γνωστή η διαδρομή του συγκεκριμένου ανώτατου Αξιωματικού, τόσο σε εμάς τους αστυνομικούς όσο και στους πολίτες, μέσα από «μάχιμες» Υπηρεσίες στις οποίες υπηρέτησε, γεγονός το οποίο προεξοφλεί την κατανόησή του απέναντι στον αστυνομικό που καθημερινά επιχειρεί αλλά και στα προβλήματα των συμπολιτών μας.

Ομοίως εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Μαστραντωνάκη τόσο για την προαγωγή του, όσο και για την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων.
Το ακέραιο του χαρακτήρα του και το ήθος του, καθ’ όλη την υπηρεσιακή του πορεία αλλά και οι δυσκολίες τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει με επιτυχία, αυτό και μόνο δημιουργεί αισιόδοξες προοπτικές για τη συνέχεια της Αστυνομίας στα Χανιά.

Παράλληλα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ταξίαρχο κ. Παρασκευά Χηνόπουλο τόσο για την προαγωγή του όσο και για την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Η πορεία του στις αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, καθ’ όλη τη διάρκεια του υπηρεσιακού του βίου, χαρακτηρίζεται από σειρά επιτυχιών θέτοντας τον πήχη ακόμη υψηλότερα τόσο στην πρόληψη όσο και στην εξιχνίαση αξιόποινων πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.
Τέλος μετά τη συνταξιοδότηση του Αντιστράτηγου (ε.α.) κ. Γεωργίου Λυμπινάκη ευχόμαστε καλός πολίτης και ευελπιστούμε για την κάλυψη του κενού που αφήνει η αποχώρησή του από την ενεργή Υπηρεσία.

Η όλη του πορεία χαρακτηρίστηκε από την αγάπη του απέναντι στο συνάδελφο αλλά και το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των συμπολιτών μας.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές των ανωτέρω Αξιωματικών, όπως πράττουμε μέχρι σήμερα, για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών αλλά και την εξασφάλιση – βελτίωση των θεσμοθετημένων δικαιωμάτων των συναδέλφων μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook