Σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 13:30΄, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, με τους Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή. Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε συνέχεια της επαφής της ένωσης με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.
Αντικείμενο συζήτησης ήταν η κατ’ ιδίαν ενημέρωση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, για το αίτημα, περί απευθείας χορήγησης από την Περιφέρεια Κρήτης, σημαντικού αριθμού έγχρωμων – συμβατικών περιπολικών οχημάτων, μοτοσυκλετών καθώς και συστημάτων ενδοεπικοινωνίας, μέσω προγράμματος Ε.Σ.Π.Α.
Η χορήγηση θα πρέπει ενδεχομένως να αφορά και τις 4 Διευθύνσεις Αστυνομίας της Κρήτης σίγουρα όμως τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων των οποίων τους αστυνομικούς εκπροσωπούμε.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης κατανόησε πλήρως τους λόγους απόκτησης νέων περιπολικών, μοτοσυκλετών και συστημάτων ενδοεπικοινωνίας. Ανέλυσε τους εφικτούς τρόπους πραγματοποίησης της απευθείας αυτής χορήγησης και εγγυήθηκε για την προώθηση του αιτήματος της ένωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook