Την Δευτέρα 4/3 το μεσημέρι, βρέθηκα έξω από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων περιμένοντας να ολοκληρωθεί μια υπόθεση απολογιών, όταν παρατήρησα κάτι που δεν είχα ξαναδεί σε παράθυρο κοντά στην είσοδο.

Πλησιάζοντας βλέπω δίπλα σε άθλιο προβολέα που έχει κρεμαστεί στα όμορφα κάγκελα του παραθύρου να ξεπηδά ένα….πολύμπριζο!!!!

Μάλιστα όποιος έκανε την πατέντα, φρόντισε να τυλίξει το πολύμπριζο με μια σακούλα – προφανώς για να μην βρέχεται – όμως για να μπορεί να είναι  «λειτουργικό» η σακούλα ήταν σκισμένη!!!

Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει συνεχώς ηλεκτρικό ρεύμα – οπότε είναι λίαν επικίνδυνο το…πολύμπριζο σε εξωτερικό χώρο – αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή δεν είναι εικόνα ενός Δικαστικού μεγάρου αλλά ενός…τσαντιριού.

Είπαμε. Προς το παρόν τα Χανιά «έχασαν» την ευκαιρία για να αποκτήσουν νέο και σύγχρονο Δικαστικό μέγαρο «βγάζοντας τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια».

Αλλά μήπως πρέπει όλοι οι φορείς να ζητήσουν επιτακτικά μια – έστω – στοιχειώδη συντήρηση και τακτοποίηση των χώρων στους οποίους καθημερινά βρίσκονται δεκάδες Δικαστές, Δικηγόροι, Υπάλληλοι και Πολίτες;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook