Την ανάγκη να στελεχωθούν οι υπηρεσίες του δήμου Χανίων με επαρκές προσωπικό από άτομα με αναπηρία, έθιξε σήμερα σε τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, ο δημοτικός σύμβουλος Χανίων, Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Ο κ. Κοκογιαννάκης ανέφερε ότι από την ημέρα που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα από άτομα με αναπηρία που του μιλούσαν πρωτίστως για τα προβλήματα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ στα Χανιά αλλά και για την ανάγκη να στελεχωθούν οι δημοτικές υπηρεσίες με επαρκή εργαζομένων με αναπηρία καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να ακουστεί η φωνή τους περισσότερο.

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα σε όλους να δώσουν το παρών στη βραδιά που διοργανώνεται τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στα Κανάρια ώστε με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να αγοραστεί αναπηρικό αυτοκίνητο στον Γιώργο Καλαϊτζιδάκη.

Απαντώντας η δημοτική αρχή στον κ. Κοκογιαννάκη, δια στόματος του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Φραγκιαδάκη, επιβεβαίωσε ότι είναι σημαντική η πρόσληψη ατόμων με αναπηρία στις υπηρεσίες του δήμου και ανέφερε ότι ήδη εργάζονται στον δήμο Χανίων ΑμεΑ μέσω ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα στο πάρκινγκ ΚΥΔΩΝ, στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, στον δημοτικό κήπο ενώ επίκειται να απασχοληθούν επίσης άτομα με αναπηρία και στη ΔΕΥΑΧ. Παραλληλα ο κ. Φραγκιαδάκης είπε ότι θα υπάρξει προσπάθεια στο πρόγραμμα 55+ που έχει ξεκινήσει να απασχοληθούν και ΑμεΑ.

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook