Οι συμμετοχές ξεπέρασαν ήδη τις 3.000 και όλες οι προβλέψεις δείχνουν ότι και φέτος το Run Greece Ηράκλειο θα είναι ο μαζικότερος δρομικός αγώνας της Κρήτης.

Τον αγώνα «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ (5χλμ – 10χλμ και παιδικός αγώνας 1.100μ), διοργανώνουν, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης, με συνδιοργανωτές την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικούς χορηγούς τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και τα Super Market Χαλκιαδάκης.

► Τελευταίες εγγραφές θα γίνονται το Σάββατο 6 Απριλίου, μόνο στο Παγκρήτιο στάδιο – Δυτική πλευρά – Θύρα 1 από 10.00 – 20.00.

► Από το ίδιο σημείο και τις ίδιες ώρες οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το μπλουζάκι τους.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον ευρύτερο χώρο του Παγκρήτιου σταδίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην οδό Σπύρου Μουστακλή.

► Την Κυριακή 7 Απριλίου από 07.30 – 14.00 θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων το παραλιακό μέτωπο από το Γιόφυρο μέχρι την πλατεία 18 Άγγλων.

► Το Σάββατο 6 Απριλίου ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Galaxy η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με την συνδιοργάνωση και υποστήριξη τη Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει την «Γιορτή του Στίβου της Κρήτης».

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλητές, οι προπονητές και τα σωματεία του στίβου της Κρήτης που κέρδισαν 1η – 3η θέση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2023.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook