Η πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ και της συνεργασίας της Μίνας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη και της ομότεχνής της, ζωγράφου και First Lady του Maryland-ΗΠΑ, Yumi Hogan γιορτάστηκε χθες στο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου-ΙΒΠ (πρώην Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα), στο Ναύπλιο.

«Η Yumi Hogan, ζωγράφος – First Lady του Maryland-USA, με την οποία εκθέσαμε μαζί το 2022 στην Αμερική και το 2019 στην Ελλάδα, επισκέφθηκε μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του National Museum of Women in the Arts Washington DC την έκθεση μου στο Ναύπλιο» δήλωσε η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα βραβεία για την πολιτιστική ανταλλαγή και φιλία των δύο καλλιτέχνιδων καθώς και την συνεργασία και φιλία των δύο Μουσείων.

Τα μέλη του board του National Musum of Women in the Arts , senator Mary Mochary, η Dr Annita Auback και ο patron και αναστηλωτής του εμβληματικού Μουσείο της Washington, Climis Laskaris, που επίσης έδωσαν το παρών, παρέλαβαν τα βραβεία από την Πρόεδρο του ΙΒΠ κα Γεωργία Σαμαρά.

Mina_Papatheodorou_Balyrali_-_Naflio_2

Mina_Papatheodorou_Balyrali_-_Naflio_3

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook