create.vista

Το μωράκι απαιτείται να υποβληθεί άμεσα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση (με ένα κόστος που προσεγγίζει τις 25.000 ευρώ), ποσό που αδυνατεί να διαθέσει η οικογένεια του μωρού.

Ανακοίνωση για αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η οικογένεια στα Χανιά, μέσω της οποίας ζητά τη στήριξη του κόσμου της περιοχής, των Χανίων και όχι μόνο εξέδωσε η δημοτική κοινότητα Καμισιανών Ραπανιανών.

Αναφέρει μάλιστα και τους τρόπους που μπορεί κάποιος να συνεισφέρει οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Αναλυτικά:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Η οικογένεια ενός συγχωριανού μας δοκιμάζεται σκληρά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το κοριτσάκι της οικογένειας, η ηλικίας μόλις 20 μηνών Νεφέλη Μαριανάκη, διαγνώστηκε, με μυελοβλάστωμα, που είναι κακοήθης (καρκινικός) όγκος εγκεφάλου και χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση θα γίνει στην Κλινική «Άγιος Λουκάς», στη Θεσσαλονίκη.

Για την πραγματοποίησή της απαιτείται χρηματικό ποσό, το οποίο δεν διαθέτει η οικογένεια. Για τον λόγο αυτόν έχει ήδη ξεκινήσει μία προσπάθεια μεταξύ συμπολιτών μας και έχει επιτευχθεί η συγκέντρωση ενός σημαντικού μέρους των αναγκαίων χρημάτων.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια Μαριανάκη, κρίναμε ότι μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε, από το περίσσευμα ή από το υστέρημά μας. Αποφασίσαμε, λοιπόν, με την έγκριση της οικογένειας, να τοποθετήσουμε κουμπαράδες συγκέντρωσης χρημάτων σε συγκεκριμένα σημεία και σας ζητάμε να συνδράμετε, αν μπορείτε, την προσπάθεια αυτή, που είναι για πραγματικά ιερό σκοπό.

Παράλληλα, παραθέτουμε και τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας, για όποιον – όποια επιθυμεί να καταθέσει χρηματικό ποσό.

Λογαριασμός: GR 8801104890000048900801795 – Εθνική Τράπεζα – Δικαιούχος: Μαριανάκης Στυλιανός.

Σημεία συγκέντρωσης χρημάτων με κουμπαράδες: – Fish & feet, ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΙΠΕΤΗ, ΚΑΜΙΣΙΑΝΑ. – Καφέ ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ, ΚΑΜΙΣΙΑΝΑ. – Καφέ Κρήτη, ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ, ΚΑΜΙΣΙΑΝΑ. – Καφέ Πλάτανος, ΒΙΓΛΗΣ, ΤΑΥΡΩΝΙΤΗΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook