Με εξαιρετική τακτική και αντεπιθέσεις \”φωτιά\” ο Α.Ο. Χανιά έστειλε μηνύματα ότι έχει πολλές δυνατότητες στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα των Χανίων πανηγύρισε μία περήφανη νίκη μέσα στην Κόρινθο επί της τοπικής ομάδας με σκορ 3-1 και μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.
Γωνιωτάκης (6\’), Πάγκαλος (70\’) και Ταταράκης (89\’) με τρία \”χτυπήματα\” άφησαν νοκ-άουτ τους γηπεδούχους, που είχαν μειώσει προσωρινά με τον Σαμπράκο στο 76\’.
Στο πλευρό της χανιώτικης ομάδας βρέθηκαν και περίπου 40 φίλοι της από Χανιά και Αθήνα (φώτο 2), που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε. 

Το φιλμ του αγώνα

5’ Σουτ του Κάλφα με δυσκολία αποκρούει ο Παπαδόπουλος.

6’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική αντεπίθεση για τον ΑΟΧ με τον Πάγκαλο να κάνει τη μπαλιά στον Γωνιωτάκη, ο οποίος «νικάει» τον Μέλκα για το 0-1.

8’ Ο Παπαδόπουλος αποκρούει το σουτ του Σαμπάνη.

12’ Φάουλ του Ντα Σίλβα άουτ.

34’ Προβολή του Ματεντζίδη μετά από σέντρα του Τσουβαλτσίδη άουτ.

35’ Σουτ του Τσουβαλτσίδη άουτ.

54’ Σε νέα εξαιρετική αντεπίθεση του ΑΟΧ το σουτ του Δουμάνη καταλήγει άουτ.

70’ ΓΚΟΛ: Ο Πάγκαλος με σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 0-2.

76’ ΓΚΟΛ: Ο Σαμπράκος με κεφαλιά  λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι μειώνει σε 1-2.

85\’ Σουτ του Κατσίκη παράλληλα από την εστία.

88\’ Μεγάλη απόκρουση του Παπαδόπουλου σε τετ-α-τετ με τον Κατσίκη.

89’ ΓΚΟΛ: Σε εκτέλεση κόρνερ του Φίλη ο Μπαρτζίδης έβγαλε στην κόντρα τον ΑΟΧ και ο Ταταράκης με εξαιρετικό τελείωμα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της χανιώτικης ομάδας.

Κόρινθος (Γιάννης Καντάς): Μέλκας, Φίλης, Ντα Σίλβα, Παπαευθυμίου (75′ Σαμπράκος), Ντερτιλής, Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Ματεντζίδης, Κάλφας, Πεχλιβανόπουλος (60’ Ντουντού), Σαμπάνης (62’ Τσατσόπουλος)

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Τσαρτσίδης, Πυθαρούλης (60’ λ.τ. Ζντράβκοβιτς), Βουρβαχάκης, Ταταράκης, Γωνιωτάκης (75’ Καμπλιώνης), Δουμάνης (62’ Μπαρτζίδης), Πάγκαλος, Μποτωνάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook