Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τις Χανιώτισσες αθλήτριες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, που διεξήχθη στη Βουδαπέστη.

Η Νικολέτα Παπαγεωργίου μαζί με τον Βασίλη Γκορτσιλά κατάφεραν να πάρουν ξανά την 4η θέση, αυτή τη φορά στο ελεύθερο πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου.

Οι Βιολέτα Ζουζούνη και Όλγα Κουργιαντάκη με το χορευτικό του Κόμπο κατέλαβαν την 8η θέση.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Οπως και την προτελευταία, έτσι και την τελευταία μέρα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή για τις Χανιώτισσες αθλήτριες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, που φιλοξενήθηκε στη Βουδαπέστη.

Οπως και στο τεχνικό πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου, η Νικολέτα Παπαγεωργίου και ο Βασίλης Γκορτσιλάς κατάφεραν να πάρουν ξανά την 4η θέση, αυτή τη φορά στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο Μικτό Ντουέτο, σε μια σημαντική διάκριση για τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, αλλά και την Εθνική μας ομάδα.

Επίσης, οι Βιολέτα Ζουζούνη και Ολγα Κουργιαντάκη ήταν στο χορευτικό του Κόμπο, χορεύοντας μαζί με τα άλλα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας, δηλαδή τις Νεφέλη Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Ευδοκία Φανού και Γεωργία Βασιλοπούλου, κατακτώντας την 8η θέση.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook