Ένας από τους πιο ταλαντούχους Χανιώτες ποδοσφαιριστές και από τους πιο ποιοτικούς της ηλικίας του στην Κρήτη, ο Νικηφόρος Τσοντάκης, έχει μπει στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει συμμετοχές σαν βασικός, «αρέσει» στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» του Πειραιά και για τον λόγο αυτό εστάλη επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιά.

 

Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι υπογεγραμμένο από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη και αναφέρεται σε αυτό ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος καλούν για δοκιμή με την ομάδα Νέων, το Νικηφόρο Τσοντάκη, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από Μεγάλη Δευτέρα (18/4) έως και Μεγάλη Τετάρτη (20/4) και ζητούν την άδεια του Πλατανιά.

 

Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει από την χανιώτικη ομάδα αλλά επικρατούν δυο τάσεις. Αυτή που θεωρεί ότι είναι τιμή για την ομάδα αυτή η πρόσκληση και πρέπει να δοθεί το «οκ» και η άλλη, που μάλλον υπερτερεί, που υποστηρίζει ότι από την στιγμή που υπάρχει και άνθρωπος του Ολυμπιακού στην Κρήτη (σ.σ. Γιώργος Κοκολάκης) και επικοινωνία με τον υπεύθυνο ακαδημιών, Μπάμπη Ζελενίτσα, θα μπορούσε η ομάδα του Πειραιά να παρακολουθήσει από κοντά τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και να μην μπει σε διαδικασία δοκιμής.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook