Οι νέες μαρτυρίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και υπάρχουν πλέον στα χέρια των ανακριτών «καίνε» βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας με κωδικό Γ φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία φωτιά για τη Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο και ρίχνει φως σε μία ιστορία χρόνων.

«Είχαμε εντολή από τον Μιχαλολιάκο, όπου βρούμε τον Περίανδρο και τον Πλαπούτα, που είναι παλιός λογαχός Χ.Α., ο οποίος είχε μάλιστα φυλακιστεί, να τους καθαρίσουμε», αποκαλύπτει ο μάρτυρας. «Γνωρίζω ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά», συμπληρώνει.

«Η κεντρική εντολή του Γ. Λαγού ήταν να τον \’\’φάμε\’\’ (τον Π. Φύσσα) όπου τον βρούμε. Η εντολή αυτή ήταν εν γνώσει του Ηλία Κασιδιάρη και πάντα με την έγκριση του Νίκου Μιχαλολιάκου», λέει ο μάρτυρας.

Παράλληλα προχώρησε και σε αποκαλύψεις για εντολές που έδιναν βουλευτές στα μέλη της οργάνωσης και συγκεκριμένα ανέφερε:

«Με εντολή του Γιάννη Λαγού μπαίναμε σε καταστήματα μεταναστών που πουλούσαν μεταχειρισμένα κινητά, και τους απειλούσαμε για να τα κλείσουν, και κάποια από αυτά έκλεισαν. Ο Παππάς μας προέτρεπε για τους λαθρομετανάστες: Σκοτώστε τους, σφάξτε τους και μην χαμπαριάζετε».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook