Την... επικίνδυνη πλευρά του «Ιce bucket challenge» ανέδειξε, μέσω Διαδικτύου, μια 20χρονη από τη Βρετανία, το πρόσωπο της οποίας κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.

Όπως εκατοντάδες «αστέρες» του Χόλιγουντ, επιχειρηματίες και χιλιάδες νέοι και νέες, έτσι και η Ισαμπέλα Ρόμπερτς αποφάσισε να δεχθεί την παγωμένη πρόκληση, επιτρέποντας στους φίλους της να τη λούσουν με ένα κουβά με κρύο νερό και παγάκια.

Δυστυχώς, όμως, το «Ιce bucket challenge» δεν είχε αίσιο τέλος για τη νεαρή βρετανίδα η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το μπουγέλωμα.

Κι όμως, η 20χρονη ούρλιαξε τόσο δυνατά όταν λούστηκε με το παγωμένο νερό που της έφυγε το σαγόνι!

«Προσπάθησα να κλείσω το στόμα μου αλλά ήταν αδύνατο. Το ένιωθα σαν να είχε κλειδώσει. Η μητέρα μου και η αδερφή μου άρχισαν να βρέχουν κι εκείνες τον εαυτό τους για να γελάσω αλλά εγώ κατάλαβα ότι έπρεπε να πάω επειγόντως στο νοσοκομείο», είπε η Ίζαμπελ, σχολιάζοντας το περιστατικό, αφού το ατύχημα στο «Ιce bucket challenge», την έκανε... περιζήτητη στο Διαδίκτυο.Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, το μέγεθος του προβλήματος απεικονίζεται καθαρά καθώς η 20χρονη πλησιάζει την κάμερα.

Σημειώνεται ότι χρειάστηκαν δύο γιατροί για να επαναφέρουν στη θέση του το σαγόνι της Ισαμπέλα...