Έγινε μάχη με τους συντάκτες που κάνουν το ρεπορτάζ του Υπ. Υγείας

Θεωρώ πως όλοι είδαμε και ζήσαμε απόψε τις μαγικές στιγμές του τσακωμού του Παύλου Πολάκη με τους δημοσιογράφους, κατά την συνέντευξη στο Υπουργείο Υγείας.

Αυτό όμως, που δεν πρόσεξαν οι περισσότεροι, είναι η αμηχανία στην οποία έχει περιέλθει ο Υπουργός Αντρέας Ξανθός, την ώρα που ο συνάδελφός του ξεστομίζει ατάκες στους δημοσιογράφους των ΜΜΕ. 

Στην αρχή παίζει με το κινητό του, κοιτάει χαμηλά, πιάνει το πρόσωπο του, κοιτάει από την αντίθετη πλευρά και άλλα τέτοια, υποδεικνύοντας σε όλους το πόσο άσχημα αισθάνεται που έχει ξεκινήσει αυτή η φασαρία και σε πόσο δύσκολη θέση τον έχει φέρει ο συνάδελφος του. 

Είναι γνωστό ότι ο Ρεθεμνιώτης πολιτικός, παρόλο που είναι μαχητικός, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, σίγουρα πιο ψύχραιμος και έμπειρος, αφού γνωρίζει ότι μία κόντρα σε αυτό το επίπεδο δεν ωφελεί. 

Για τη στάση του Πολάκη δεν θα σχολιάσω, καθότι ίσως να θεωρήσουν κάποιοι ότι μεροληπτώ, αφού είναι γνωστό το βρισίδι που μας έριξε την επομένη των εκλογών και βέβαια η καταγγελία μας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (η υπόθεση προχωρά μια χαρά). 

Θα έλεγα μόνο, ότι μια ματιά να ρίξει κανείς στο Facebook, θα δει ότι η Κρήτη έγινε περίγελος όλης της Ελλάδας. Αυτό, δεν λέω κάτι άλλο. 

Πάντως, σίγουρα η κατάσταση όπως εξελίχθηκε, δεν ωφέλησε τους κ.κ. Υπουργούς, αφού η φασαρία με τους δημοσιογράφους, επισκίασε το θέμα του πορίσματος για τη σπατάλη στο ΚΕΕΛΠΝΟ.   

Ενώ αυτή η φαγωμάρα πια με τα κανάλια της διαπλοκής νομίζω ότι έχει κουράσει, φτάνει πια. 

Άλλωστε οι παριστάμενοι ήταν απλοί συντάκτες για θέματα του Υπ. Υγείας, άρα σίγουρα κανείς τους δεν είναι υπεύθυνος για καμία διαπλοκή. 

Ποιος ο λόγος για τόση φασαρία; Κανένας λόγος. Απλά βολεύει η φασαρία, είναι και τέτοιο το στιλ, πετάμε πού και πού καμία ατάκα για τη διαπλοκή γιατί πουλάει… ή μάλλον πουλούσε. Πλέον η καραμέλα έλιωσε αφού ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.

Καλημέρα σας και δείτε το όμορφο βίντεο.

Υ.Γ. Όχι και ΧΙΒ ρε Γιατρέ, έλεος.. Υπουργείο Υγείας διοικείς, όχι διαστημόπλοιο, ε; 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook