Στο σκοτάδι μεγάλα τμήματα του δρόμου – Κολώνες πέφτουν, λάμπες καίγονται και οι «αλλαγές» γίνονται με…ανακοινώσεις εργολαβιών

Πολλές φορές το Flashnews.gr έχει παρουσιάσει το τεράστιο – για την οδική ασφάλεια – πρόβλημα με την έλλειψη φωτισμού σε μεγάλα τμήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα στα Χανιά.

Και επίσης πολλές φορές η Περιφέρεια Κρήτης “απαντά” με ανακοινώσεις εργολαβιών για αποκατάσταση του φωτισμού.

Μόνο που – παρά τις ανακοινώσεις και τις επιμέρους βελτιώσεις – το μεγαλύτερο τμήματα του δρόμου παραμένει στο απόλυτο σκοτάδι, όπως καταδυκνείει και ο Χανιώτης Νίκος Μουδάκης μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν πως διαχρονικά οι υπηρεσίες της Περιφέρειας κινούνται με ρυθμούς…χελώνας.

Δείτε τις φωτο και το κείμενο που ανάρτησε ο Νίκος Μουδάκης στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπο τον τίτλο «Δεν υπάρχει σωτηρία».

Έτος 2016 ! Δεν θα περιγράψω πολλά , μπορείτε και να δείτε μόνοι σας τις αδιάσειστες φωτογραφίες λίγων μηνών σε σύγκριση του 2014 και 2011 από το google maps που αφορά για τους στύλους ! Ίσως η μοναδική περιφέρεια της Κρήτης που αδιαφορεί για τη συντήρηση αλλά και την οδηγική ασφάλεια , που θα ελλόχευε τα τροχαία αν άναβαν όλα τα φώτα , αν αντικαταστούσαν τους στύλους που συνέβη από συγκρούσεις που δεν αλλάχθηκαν ,που ποτέ δεν αντικατέστησαν τους γλόμπους που έχουν καεί, που ποτέ έστω μια φορά δεν έχουν ανάψει όλα τα φώτα που υπάρχουν στα Χανιά ! !

Στύλοι που έχουν στραβωθεί , δε θέλει να γίνει λίγο το κακό να συμβεί νέο σοβαρό τροχαίο ! ! Απορώ πως έρχεται ο Περιφερειάρχης μέρα, νύχτα και δεν βλέπει το χαώδης που υπάρχει στο ΒΟΑΚ;;

Από υποσχέσεις, αναθέσεις εργολαβίες , αποτέλεσμα δεν βλέπουμε ! Βλέπετε ασχολείται μόνο στην άλλη Κρήτη (Ηράκλειο και Λασίθι)….. Επίσης να αναφέρω , για τη μελέτη που έκανε η Εγνατίας Οδός για τα σημεία ΜΟΑ συνολικού κόστους 30εκατ. ευρώ. Θα γίνουν αυτά και πότε;; (φυσικά η μελέτη που έχει γίνει δεν αφορά για το ΒΟΑΚ)

Ανεβάσα μόνο τρεις φωτογραφίες , δυο παλιές που είχα ξανακάνει αναφορά για τα φώτα , και μια πρόσφατη φώτο του SKyArt που δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα.. Θα ανέβασα πολλές που υπάρχουν χάλια καταστάσεις αλλά δε θα τους χαρίσω , γιατί πάλι δεν θα δω αποτέλεσμα ! !

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook