Ο Μιχάλης Αναστασάκης, που ήταν ένας από τους αθλητές που εκπροσώπησαν τα Χανιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, επέστρεψε στα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης (25/08).

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν συγγενείς, φίλοι και συναθλητές από τον Γ.Σ. Ελευθέριο Βενιζέλο ήταν ζεστή, ενώ το «παρών» έδωσε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Κουκλάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Χανίων.

Από τον σύλλογό του τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Γιατρουδάκης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Στεφανογιάννης, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ο πρώτος του προπονητής και μέντοράς του Κωστής Παπαμαρκάκης.

Η ενημέρωση του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος για την υποδοχή:

Δεκάδες συγγενείς, φίλοι και συναθλητές έκαναν έκπληξη και υποδέχθηκαν το Μιχάλη Αναστασάκη στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου κατέφθασε με την τελευταία πτήση της Πέμπτης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Από την πλευρά του Δήμου τον συνεχάρη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γ. Κουκλάκης, από τη διοίκηση του συλλόγου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Γ. Γιατρουδάκης και ο αντιπρόεδρος Γ. Στεφανογιάννης, παρών ήταν και ο πρώτος προπονητής και μέντοράς του Κωστής Παπαμαρκάκης, ενώ οι φίλοι του σήκωσαν το Μιχάλη στα χέρια και τον ανέβασαν στα ουράνια, μόλις πάτησε τα πάτρια εδάφη!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook