Με έντονο ύφος ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης απαντά στα όσα αναφέροντο απο την ΥΠΕ Κρήτης για το θέμα της κατάργησης θέσεων απο το ΚΥ Κισσάμου για την στελέχωση του ΠΠΙ Πλατανιά.

Για αλαζονεία και ανικανότητα εγκάθετων στελεχών απο κάθε κυβέρνηση, κάνει λόγο ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης σε επιστολή - απάντηση στην ανακοίνωση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης για το θέμα της κατάργησης θέσεων απο τα Κέντρα Υγείας για την (μελλοντική) στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Πλατανιά.

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του θέματος απο το Frashnews.gr και ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες του Δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του Δημάρχου Κισσάμου Θεόδωρου Σταθάκη.

Στην απαντητική του επιστολή προς την ΥΠΕ Κρήτης ο κ. Σταθάκης αναφέρει τα εξής:

""Τη "θλίψη" τη βιώνουμε εμείς, οι πολίτες, καθημερινά στο "πετσί μας". Θα το ξαναπώ, από την αλαζονεία και την ανικανότητα εγκάθετων στελεχών της εκάστοτε κυβέρνησης. 

Σας πληροφορούμε κύριοι της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ότι εμείς έχουμε εκλεγεί από την πλειοψηφία των Δημοτών μας, χωρίς κομματικές "ταμπέλες" μάλιστα με όλους τους οργανωμένους πολιτικούς χώρους να στέκονται απέναντί μας!

Είχαμε όμως  την πλήρη εμπιστοσύνη των πολιτών που την κερδίσαμε με τον διαρκή αγώνα μας, χρόνια τώρα, για την επίλυση των προβλημάτων της Κισσάμου. Θα κατανοούσαμε λοιπόν αν μας λέγατε ανθρώπινα "κάναμε ένα λάθος, ζητάμε συγνώμη". Αντ' αυτού  έρχεστε να μας κάνετε και μαθήματα δημόσιας διοίκησης, να μας ταυτίζετε με πολιτικές σκοπιμότητες και τέλος, άκουσον-άκουσον (!), να μας λέτε ότι δεν μας πέφτει λόγος για το τι συμβαίνει στο Δήμο μας.

Εσείς, αλλά και όλοι όσοι διορίζεστε από μία κυβέρνηση, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να σέβεστε, σαφώς, αυτούς που σας διόρισαν και να προσέχετε να μην τους εκθέτετε με τις αποφάσεις σας. Πρωτίστως όμως, πρέπει να σέβεστε αυτούς τους οποίους σας πληρώνουν και μάλιστα, πολλές φορές, δίχως να θεωρούν ότι τους εκπροσωπείτε επάξια, διότι απλούστατα, δεν σας επέλεξαν αυτοί. 

Συνεπώς, δεχόμαστε τη δημόσια διαβεβαίωσή σας ότι θα ενισχύσετε στο σύνολό του το Κ.Υ. Κισσάμου, αν και κρατούμε τις επιφυλάξεις μας.  Αυτό γιατί οι  ενέργειές σας, τόσο  πριν, τελικά, αλλά και μετά τις ανακοινώσεις σας  (επισκέψεις μέχρι τα Χανιά του ενός μέλους της διοίκησής σας και επιπλέον, του άλλου μέλους και (μάλλον) βασικής υπεύθυνου για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε, η οποία μετέβη μέχρι την Κίσσαμο για να κατευνάσει τις αντιδράσεις της κομματικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου μας), μάς οδηγούν σε αυτή τη δυσπιστία μας. Εμείς όμως αναμένουμε ότι οι ενέργειές σας στο εξής θα είναι πιο προσεκτικές και ότι θα ενισχύσετε το Κέντρο Υγείας Κισσάμου. "


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook