Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ιστοσελίδας pisina.net για τη βράβευση των κορυφαίων του υγρού στίβου για το 2016, όπως αυτοί προέκυψαν από τη σχετική ψηφοφορία του Ιανουαρίου.

Τα Χανιά και ο ΝΟΧ είχαν την τιμητική τους με την παρουσία δύο μελών της τεχνικής κολύμβησης, του προπονητή Ηλία Καλαμαρίδη και του μέχρι πρότινος αθλητή Αντώνη Τσουρουνάκη, ενώ βραβεύτηκε επίσης και ένα "παιδί" του ΝΟΧ, που διαπρέπει πλέον με το σκουφάκι του ΑΝΟ Αργυρούπολης, η Άννα Ντουντουνάκη.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Στη βράβευση των κορυφαίων για τον υγρό στίβο για το 2016 όπως αυτοί προέκυψαν από τη σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε τον Ιανουάριο, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η ιστοσελίδα pisina.net.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και τρεις Χανιώτες, εκ των οποίων οι δύο μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο προπονητής Ηλίας Καλαμαρίδης και ο αθλητής τεχνικής κολύμβησης Αντώνης Τσουρουνάκης, ενώ βραβεύτηκε επίσης και η αθλήτρια κολύμβησης Αννα Ντουντουνάκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, τιμάει τον Ηλία Καλαμαρίδη.

Ο Δημήτρης Φαραντούρης, τιμάει την Άννα Ντουντουνάκη και την Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Cafe Nalu στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο Καλαμάκι Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Τσουρουνάκης αναδείχτηκε 2ος καλύτερος αθλητής για το 2016 και ο Ηλίας Καλαμαρίδης στην 3η θέση των κορυφαίων προπονητών, ενώ η Αννα Ντουντουνάκη αναδείχτηκε 1η καλύτερη αθλήτρια μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη από τη συγχρονισμένη κολύμβηση.