Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Όλγα Κουργιαντάκη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, που διεξάγεται στο Κούνεο της Ιταλίας.

Η νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέκτησε ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Για το χρυσό μετάλλιο:

Μια νέα μεγάλη επιτυχία με την Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης σφράγισε η Ολγα Κουργιαντάκη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που διεξάγεται στο Κούνεο της Ιταλίας. Η Χανιώτισσα αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να βρεθεί στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του Highlight!

Ειδικότερα, η Κουργιαντάκη, έφτασε σε αυτή την πολύ σπουδαία διάκριση μαζί με άλλες 9 κοπέλες της Εθνικής μας, που πρόκειται για τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Αννα Μαρία Ταξοπούλου και Αθανασία Τσόλα. Τα κορίτσια εκτέλεσαν με χάρη και αρμονία το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 85,9000 βαθμούς, με συνέπεια να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέληξε στην Ιταλία με 84,5667 β. ενώ το χάλκινο κέρδισε η Τσεχία με 75,5333 β. σε έναν αγώνα που μετείχαν αυτές οι τρεις ομάδες.

Την απονομή στα χρυσά κορίτσια μας και στις άλλες νικήτριες έκανε η Μαρία Θηβαίου με την ιδιότητά της ως Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης κολύμβησης της LEN.

Για το χάλκινο:

Στην παρθενική του συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξάγεται στο Κούνεο της Ιταλίας, το Μικτό Ντουέτο της Εθνικής μας ομάδας με τις Όλγα Κουργιαντάκη και Βασίλη Γκορτσιλά κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο!

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων χορεύοντας μαζί με τον πρώτο άνδρα Ελληνα αθλητή Συγχρονισμένης Κολύμβησης, τον Βασίλη Γκορτσιλά, απέσπασαν την 3η θέση, συγκεντρώνοντας 67,3786 βαθμούς, κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο. Το χρυσό απέσπασαν οι Φλαμίνι – Μινισίνι από την Ιταλία με 85,6144 β. και το ασημένιο οι Φερέρας – Ρίμπες από την Ισπανία με 80,3819 β.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook