Με στόχο να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν οι Έφηβοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετέχουν στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΝΟΧ την Παρασκευή και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Ολυμπιακό, Εθνικό, ΠΑΟΚ και Νίκη Βόλου και για να περάσει στα ημιτελικά θα πρέπει να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου στον οποίο συμμετέχει.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με προσδοκίες να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, η ομάδα πόλο εφήβων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ρίχνεται στη μάχη της τελικής φάσης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη. Οι Χανιώτες πολίστες θα επιδιώξουν να επιβεβαιώσουν τις μεγάλες τους δυνατότητες και σε πρώτη φάση έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση για τα ημιτελικά που θα τους φέρει έτσι πολύ κοντά στα μετάλλια.

Ο ΝΟΧ θα δώσει τέσσερα παιχνίδια την Παρασκευή και το Σάββατο, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τους Ολυμπιακό, Εθνικό, ΠΑΟΚ και Νίκη Βόλου. Εφόσον τερματίσει μέσα στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, τότε θα αγωνιστεί στα ημιτελικά.

Αναλυτικά, η αποστολή για την ομάδα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη είναι η εξής: Μητράκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης Ιωαν., Μανιουδάκης Ραφ., Τζουβαδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Αποστολάκης, Μαλινάκης, Πισσαδάκης, Τσιστράκης, Γουρνιεζάκης, Καρακαλίδης, Κουτρουλάκης, Δασκαλάκης, Παντερμάκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1η αγωνιστική Πέμπτη (29/6)

20.00 Εθνικός – ΠΑΟΚ
21.00 Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου

2η αγωνιστική Παρασκευή (30/6)

12.00 Νίκη Βόλου – Εθνικός
13.00 Ν.Ο. Χανίων – Ολυμπιακός

3η αγωνιστική Παρασκευή (30/6)

20.00 ΠΑΟΚ – Νίκη Βόλου
21.00 Εθνικός – Ν.Ο. Χανίων

4η αγωνιστική Σάββατο (1/7)

12.00 Ν.Ο. Χανίων – ΠΑΟΚ
13.00 Ολυμπιακός – Εθνικός

5η αγωνιστική Σάββατο (1/7)

20.00 Νίκη Βόλου – Ν.Ο. Χανίων
21.00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook