Χάρη στην αυτοθυσία τους, το παιδί, με ακατάσχετη αιμορραγία, μεταφέρθηκε έγκαιρα σε Νοσοκομείο

Ένα απρόσμενο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, ανέδειξε – για άλλη μια φορά – την ανεκτίμητη προσφορά των αστυνομικών και για την διάσωση ανθρώπινων ζωών και μάλιστα – στην συγκεκριμένη περίπτωση – ενός μικρού παιδιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στο Μαρούσι της Αττικής και στο σπίτι της οικογένειας του κ.Χρήστου Παππά, κατάρρευσε το τζάμι της μπαλκονόπορτας πάνω στην 8χρονη κόρη του με αποτέλεσμα να κοπεί μηριαία αρτηρία.

Διαβάστε το τι ακριβώς συνέβη στο μήνυμα του κ.Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους αστυνομικούς που έσωσαν την ζωή της 8χρονης κόρης μου το περασμένο Σάββατο 1/7/2017.

Το παιδί μετά από κατάρρευση του τζαμιού της μπαλκονόπορτας έκοψε την ΜΗΡΙΑΙΑ αρτηρία και είχε πολλαπλά τραύματα με αποτέλεσμα να χάνει μεγάλη ποσότητα αίματος. Η ανταπόκριση των αστυνομικών στο κάλεσμα μας ήταν άμεση και φρόντισαν για την έγκαιρη προσέλευση του ασθενοφόρου αλλά και για τις πρώτες βοήθειες παρέχοντας μου γάζες και οτιδήποτε άλλο προκειμένου να σταματήσουμε την αιμορραγία σε ένα παιδί που είχε ασπρίσει και ήταν πνιγμένο στο αίμα. 

Επίσης φρόντισαν για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο "κόβοντας" την κυκλοφορία και βάζοντας τα σώματα τους ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα και το ασθενοφόρο ενώ ήταν πάνω στις μηχανές ρισκάροντας την ζωή τους.

Αφορά τους:
200Α υπαστυνόμος Κιούσης Παναγιώτης / Εφ. Ζάχος Ιωάννης
213-1 (ομάδα Αμαρουσίου ) Εφ.Συγγουνας / Εφ.Παχατουρίδης / Εφ.Κουτσιούκης / Εφ. Γκαβογιάννης.
Και την συνοδεία των περιπολικών άμεσης δράσης Β-5-2 και Β-3-5.»