Λίγες ημέρες μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πέντε αθλητές της ομάδας Εφήβων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα.

Πρόκειται για τους Μανώλη Τσιστράκη, Παναγιώτη Αποστολάκη, Νίκο Μητράκη, Βασίλη Βολτυράκη και Θοδωρή Παπαμανωλιουδάκη.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Πέντε αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο κάμπινγκ προετοιμασίας που ξεκινά την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στη Μάλτα.

Οι κλήσεις στους πολίστες του ΝΟΧ γίνονται λίγες μόλις ημέρες μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας, η οποία κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση στην Ελλάδα, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ειδικότερα, οι αθλητές που έχουν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Σάκη Πλατανίτη, είναι οι εξής: Τσιστράκης Μανώλης, Αποστολάκης Παναγιώτης, Μητράκης Νίκος, Βολτυράκης Βασίλης και Παπαμανωλιουδάκης Θοδωρής.

Κοινή προετοιμασία με ΝΟΒ οι Μίνι Παίδες

Όσον αφορά τους Μίνι Παίδες του ΝΟΧ πραγματοποίησαν στο Κολυμβητήριο Χανίων κοινή προετοιμασία με τη Βουλιαγμένη, εν όψει της τελικής φάσης, που θα διεξαχθεί 21-23 Ιουλίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Σε κοινή προετοιμασία με την ομάδα της Βουλιαγμένης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Χανίων συμμετείχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εν όψει της πραγματοποίησης της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Μίνι Παίδων, που θα διεξαχθεί μεταξύ 21 και 23 Ιουλίου.

ΝΟΧ και Βουλιαγμένη, που βρίσκονται μάλιστα στον ίδιο όμιλο και άρα σε λίγες μέρες θα τεθούν αντίπαλοι, είχαν την ευκαιρία να δώσουν μία σειρά από φιλικά παιχνίδια, τα οποία ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουλίου και ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα (10/7).

Για τον Ν.Ο. Χανίων, ο προπονητής Γιάννης Ζαγουράκης είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και γενικότερα να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Αναλυτικά, οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στην κοινή προετοιμασία με την Βουλιαγμένη είναι οι εξής: Φυτράκης, Φαντριδάκης, Γουρνιεζάκης, Λουβιτάκης, Μανουσάκης, Αρετάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πρωιμάκης, Νικολαΐδης, Κανδανολέων, Νίκολιτς, Ασγουδάκης, Χειλουδάκης, Νικηφοράκης, Μουρτζάκης, Γράσσος, Νικηφοράκης, Σουραϊλίδης, Σιδηρόπουλος, Μητράκης και Κουργιαντάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook