Στην ιστορική επιστροφή του έπειτα από 4 χρόνια στην Α1 ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων δεν άντεξε μέχρι το τέλος και ηττήθηκε με 10-8 από τον Πανιώνιο, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Ο ΝΟΧ πέτυχε το πρώτο γκολ στο ματς με τον Μαζοκοπάκη και στη συνέχεια προηγήθηκε 2-1 με τον Μπατακη, με το οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 3-3. Στη συνέχεια δύο… αναπάντητα γκολ από Καλαϊτζή, Παπαλουκά έφεραν το σκορ στο 5-3, για να ισοφαρίσει ο ΝΟΧ με γκολ των Αγιωργούση και Κατσουλάκη.

Με τον Χανιώτη Νίκο Κουλιεράκη εκ των πρωταγωνιστών ο Πανιώνιος έκανε σερί 4-0 και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, αφού στο τελευταίο οκτάλεπτο έπεσε ο ρυθμός, με την κούραση να είναι εμφανής και στις δυο ομάδες αλλά κυρίως στον ΝΟΧ που δεν μπόρεσε να δώσει φιλικά παιχνίδια ενώ είχε και τη σημαντική απουσία του τερματοφύλακα Λεβεντάκη.

Τα οκτάλεπτα:  3-3, 4-2, 3-1, 0-2

Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Δήμου): Πρωτονοτάριος, Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κούτσιαλης 2, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 3, Καλαϊτζής 1, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος 1, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Πωλογεώργης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Μητράκης, Χάλαρης

Φωτ. Νίκος Βαμιανάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook