Μία σημαντική συνάντηση προγραμμάτισε το μεσημέρι της Τρίτης το προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η πρόεδρος Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Μαραγκουδάκης και η Γενική Γραμματέας Λία Κρασαδάκη είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν σε προγραμματισμένο ραντεβού τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, με θέμα της συζήτησης το Κολυμβητήριο Χανίων και τις λύσεις που μπορεί να υπάρξουν για την ομαλή λειτουργία του εν όψει της επερχόμενες χειμερινής περιόδου.

Στην ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρονται επίσης τα εξής: Για τη συνάντηση αυτή καθαυτή που είναι εξαιρετικά σημαντική για τον χανιώτικο αθλητισμό, την αγωνιστική ροή των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου αλλά και τη σωστή προπόνηση των αθλητών που πραγματοποιούν πρωταθλητισμό είναι ενήμεροι οι Χανιώτες βουλευτές, ο Δήμαρχος Χανίων και η Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων.

Σημειώνεται ότι ο Ναυτικός Ομιλος δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτή τη συνάντηση, ελπίζοντας ότι θα αποβεί εξαιρετικά ωφέλιμη και παραγωγική.

Περισσότερα συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την πραγματοποίησή της με τους δύο επικεφαλής του ελληνικού αθλητισμού.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook