Στο αναπτυξιακό κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ, που θα γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά κλήθηκαν τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η κλήση αφορά τους Μάξιμο Δερμιτζάκη, Νίκο Διακάκη και Παρασκευά Κονταξάκη, που βρίσκονται στη λίστα με 45 αθλητές από όλη την Ελλάδα που θα πάρουν μέρος στο αναπτυξιακό κοινόβιο.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν προκειμένου να δώσουν το παρών αυτό το σαββατοκύριακο στο αναπτυξιακό κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Η αναφορά γίνεται για τους Μάξιμο Δερμιτζάκη, Νίκο Διακάκη και Παρασκευά Κονταξάκη, αθλητές που είναι ανάμεσα στους 45 συνολικά από όλη την Ελλάδα που έχουν επιλεγεί στο αναπτυξιακό κοινόβιο.

Σημειώνεται ότι η επιλογή των αθλητών έγινε γι’ αυτούς που βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Παίδων-Κορασίδων (Κ1, Κ2, C1) στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook