Ιδανικά ξεκίνησε η Όλγα Κουργιαντάκη την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων / Εφήβων, που διεξάγεται στο Τάμπερε.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέκτησε τη 2η θέση στο Μικτό Ντουέτο, μαζί με τον Βασίλη Γκορτσιλά.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με την κατάκτηση της 2ης θέσης ξεκίνησε η συμμετοχή για την Ολγα Κουργιαντάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων / Εφήβων που διεξάγεται στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε μαζί με τον Βασίλη Γκορτσιλά στο Μικτό Ντουέτο, κατακτώντας την 2η θέση με 69,1177 βαθμούς, σε ένα αγώνισμα, πάντως, που υπήρξαν δύο μόνο συμμετοχές, καθώς την 1η κέρδισε η Ρωσία με την Αλίνα Μαντουλένκο και τον Μιχαήλ Βασίλεφ με 81,8443 β.

Από εκεί και πέρα, Αννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου βρέθηκαν στην 6η θέση ανάμεσα σε 21 χορευτικά στο τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου, με τη βαθμολογία τους να είναι 81,3893 βαθμοί. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Ξένια Λαντνάια και Ελεζαβέτα Μινάεβα (89,0935β.), το ασημένιο οι Ουκρανές δίδυμες Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αξεξίιβα (87,9656β.) και το χάλκινο οι Ισπανίδες Ιρένε Χιμένο Μαρτίνεζ και Ίρις Τίο Κάσας (85,9430β.).

Υπενθυμίζεται ότι εκτός της Ολγας Κουργιαντάκη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βρίσκονται με την Εθνική μας ομάδα δύο ακόμα κορίτσια, οι Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook