Στα Χανιά βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο προπονητής της Εθνικής ομάδας σκουός, Πέτρος Τζαμαλούκας.

Το άθλημα αυτό έχει ενταχθεί πλέον και στην αθλητική οικογένεια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Για την επίσκεψη αυτή η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Στα Χανιά βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο προπονητής της Εθνικής ομάδας σκουός, Πέτρος Τζαμαλούκας. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να προπονήσει τους αρκετούς Χανιώτες αθλητές που είναι μέλη της Εθνικής ομάδας.

Οι επισκέψεις για τον κ. Τζαμαλούκα στα Χανιά είναι συχνές τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν πριν από 10 χρόνια όταν ξεκίνησε να προπονεί ερασιτέχνες παίκτες, μεγάλης ηλικίας, ωστόσο τα τελευταία έτη ασχολείται αποκλειστικά με νεαρά παιδιά.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, ο λόγος της επίσκεψής μου στα Χανιά είναι για να προπονήσω και να μάθω το άθλημα στα νεαρά παιδιά και όχι στους πιο μεγάλους, όπως έκανα παλιότερα. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς από το 2016, παιδιά από τα Χανιά συμμετέχουν σε όλες τις εθνικές ομάδες», σημειώνει ο Πετρ. Τζαμαλούκας. «Τα επέλεξα γιατί ήταν πρόθυμα, να γνωρίσουν αυτό το άθλημα και να γίνουν πρωταθλητές γιατί εμένα αυτό που μου αρέσει είναι ο πρωταθλητισμός ειδικότερα εάν το παιδί του αρέσει. Ετσι, σιγά-σιγά άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία το σκουός στα Χανιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook