Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών σε Ηράκλειο και Χανιά.

Ο κ. Βαρδακαστάνης θα έχει συναντήσεις με φορείς του αναπηρικού κινήματος σε Ηράκλειο και Χανιά, ενώ το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ., θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. & της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Κρήτης στο Ηράκλειο (Δ/νση: Σ. Σολωμού 14, Εργατικές Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης, τηλ: 2810 288131).

Τα θέματα της σύσκεψης έχουν ως εξής:

Θέμα 1ο: Ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Βαρδακαστάνη για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους

Θέμα 2ο: Διοργάνωση Παγκρήτιου Παν- αναπηρικού Συλλαλητηρίου, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία  Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

"Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους πρέπει να είναι στο προσκήνιο, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια. Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς!" καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΣΑμεΑ.