Τα δρομολόγια της από Χανιά – Αθήνα – Χανιά παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης η Sky Express – Η πρώτη πτήση με Χανιώτη πιλότο

Τελευταία ενημέρωση 8:15

Επίσημη πρώτη σήμερα για την έναρξη των δρομολογίων Χανιά – Αθήνα της αεροπορικής εταιρείας Sky Express.  

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο ΚΑΜ, παρουσία εκπροσώπων του τουριστικού, επιχειρηματικού κλάδου, αρχών και φορέων, η εταιρεία παρουσίασε το πτητικό πρόγραμμα και τους επιχειρησιακούς της στόχους.

Από σήμερα η Sky Express θα πραγματοποιεί καθημερινά 3 πτήσεις από Χανιά – Αθήνα με αεροσκάφη 72 θέσεων.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express κ. Ιωάννης Πετούλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: “Ήρθαμε για να μείνουμε”

“Η εταιρεία μας έχει κρητικές ρίζες και ήρθε για να μείνει” είπε ο κ. Πετούλης, για να συνεχίσει: “Σκοπεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και σε άλλες πόλεις και ευελπιστούμε να έχουμε την ανταπόκριση του κόσμου”.

Σε ότι αφορά στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας ο κ. Πετούλης ανέφερε: ‘Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τον επιβάτη. Δίκαιες και τίμιες τιμές με πολύ καλό περιεχόμενο υπηρεσιών, αποτελεί την κεντρική μας φιλοσοφία και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα”.

Η πρώτη πτήση της Sky express απο Αθήνα σε Χανιά πραγματοποιήθηκε το πρωί με πιλότο τον Χανιώτη Νικόλα Ζουλάκη, ο οποίος πριν γίνει πιλότος είχε διατελέσει και δημοσιογράφος στα Χανιά. Το αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο αδελφός του Σταύρος και η μητέρα τους Αγγελική.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook