Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα λάβει μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει στο Ηράκλειο ο Τρίτωνας.

Ο ΝΟΧ θα συμμετάσχει με παιδιά 10 και 11 ετών, εκ των οποίων τα 19 είναι αγόρια και τα 32 κορίτσια.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργανώνει αυτό το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο ο Τρίτωνας είναι η πρώτη αγωνιστική δράση για τη νέα περίοδο για τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΧ.

Ειδικότερα, ο Ναυτικός Ομιλος θα λάβει μέρος με παιδάκια 10 και 11 ετών, 19 αγόρια και 32 κορίτσια, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την κατάσταση που βρίσκονται και να κυνηγήσουν τις πρώτες τους φετινές επιδόσεις.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια είναι οι εξής:

• Αβερκάκης, Ανδρεαδάκης, Αντωνογιαννάκης, Βιζυράκης, Δεληογλάνης, Ηλιάκης, Θωμάκης, Κοκκίνης, Κονταξάκης, Μαραβέλιας, Μπιλιανίδης, Μπινάκης, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Παναγκάσοβ, Στεφανουδάκης, Φρέρης, Φυλλαδιτάκης, Χατζάκης.

• Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Αρετάκη, Βαζάκα, Βαονάκη, Βαρυπατάκη, Βράπι, Γερωνυμάκη, Γεωργιάδη, Ευαγγέλου, Ηλιάκη, Ιωαννίδου, Κανδανολέων, Κοκονά, Κυριακουλάκη, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαθιουλάκη, Μανάκου, Μαραγκουδάκη, Μαρνελάκη, Μετζιδάκη, Νικηφοράκη, Νίκου, Παραδά, Πιτσιτάκη, Πυροβολάκη, Ριτζάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Στραβοπόδη, Συννεφάκη.