Στο Νοσοκομείο Χανίων σε σοβαρή κατάσταση επιβάτης μηχανής

Τελευταία ενημέρωση 19.00

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 14:30 στη διασταύρωση των φαναριών στον Καλικά, στη λεωφόρο Σούδας, έξω από γνωστο σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκη ένα ΙΧ, το οποίο “έβγαλε” εκτός δρόμου μηχανή με δύο επιβάτες, που κινείτο στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χρυσοπηγή, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε κολωνα φωτεινού σηματοδότη.

Από την πρόσκρουση ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι. Αξίζει να σημειωθεί οτι και οι δύο επιβάτες της μηχανής φορούσαν κράνος καθώς και ειδική στολή μοτοσικλετιστών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος και τους τραυματίες και κατευθύνθηκε προς την περιοχή της Χρυσοπηγής με τις αστυνομικές αρχές να τον αναζητούν.

Αξιζει να σημειωθεί ότι περίπου, μία ώρα μετά το ατύχημα οι Αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, τον οποίο προσήγαγαν στο τμήμα Τροχαίας Χανίων. 

Να σημειωθεί ότι – όπως φαίνεται και στην φωτο που ακολουθεί – οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούσαν στην συγκεκριμένη διασταύρωση απο το πρωί με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να….αυτοσχεδιάζουν σε ότι αφορά στην προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook