Επαγγελματίας οδηγός ακινητοποιήθηκε με το ταξί του στο δρόμο προς Μεγάλα Χωράφια, που για λίγη ώρα γέμισε με χιόνι​ – Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στον Κακόπετρο

Περιπέτεια που σύντομα έλαβε τέλος έζησε το πρωί ένας επαγγελματίας οδηγός ταξί ο οποίος προς στιγμή ακινητοποιήθηκε με το οχημά του στα Μεγάλα Χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αναγνώστη του Flashnews.gr, λίγο πριν τη διέλευση του ταξί από την περιοχή, δεν υπήρχε πρόβλημα στο οδόστρωμα, ενώ μέσα σε μόλις 5 λεπτά, σημειώθηκε έντονη χιονόπτωση με αποτέλεσμα να το “στρώσει” στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε για λίγη ώρα και κατάφερε να “απεγκλωβιστεί” σχετικά εύκολα, αφού όσο γρήγορα το “έστρωσε” τόσο γρήγορα το “ξέστρωσε”. Μέσα σε μια ώρα ο δρόμος είχε καθαρίσει τελείως και τα χιόνια έλιωσαν, με μια απότομη αλλαγή του καιρού και διακοπή της χιονόπτωσης.

Ο δρόμος είναι καθαρός ωστόσο υπενθυμίζεται στους οδηγούς οτι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και σε κάθε περίπτωση να είναι προμηθευμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες για την ασφαλή μετακινησή τους.

Κακόπετρο

Σφοδρή ήταν η χιονόπτωση στην περιοχή Κακόπετρο του δήμου Πλατανιά με αποτέλεσμα ένα αυτοκινήτο να εκτραπεί της πορείας του και να χρειαστεί η συνδρομή εργαζομένων του δήμου και περαστικών για την επαναφορά του στο χιονισμένο οδικό δίκτυο. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός και το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η διέλευση των αυτοκινήτων από την περιοχή, για να είναι ασφαλής, θα πρέπει να γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Φωτογραφία από τα Μεγάλα Χωράφια

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook