Σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αποκορώνου στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Χανίων και του ανακοίνωσαν την ειλημμένη απόφαση της διοίκησης της τράπεζας να κλείσει οριστικά το κατάστημα Βρυσών.

Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμος Αποκορώνου, τονίζοντας ότι: "ενημέρωσαν τον δήμαρχο ότι η απόφασή τους αυτή θα υλοποιηθεί άμεσα, δηλαδή από την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα Βρυσών της Εθνικής Τράπεζας, είναι το μοναδικό που λειτουργεί ανατολικά των Χανίων και εξυπηρετεί τους κατοίκους και επισκέπτες των δήμων Αποκορώνου και Σφακίων.

Ο κ. Κουκιανάκης εξέφρασε την έντονη και κατηγορηματική αντίθεσή του στην ενέργεια αυτή, η οποία δεν συνάδει με την μεγάλη οικονομική ανάπτυξη και δραστηριότητα και με τον σημαντικό αριθμό κατοίκων, επισκεπτών και επιχειρήσεων της περιοχής. Μάλιστα, τόνισε πως είναι απαράδεκτο να αφήνει η τράπεζα χωρίς κατάστημα, ολόκληρο το ανατολικό τμήμα του νομού Χανίων.

Με δεδομένο ότι δεν αφέθηκε κανένα περιθώριο από τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας για αλλαγή της πολύ αρνητικής αυτής απόφασης, ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι θα ενημερώσει άμεσα τους επικεφαλείς των παρατάξεων και το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να εκφραστεί μια συνολική και επίσημη αντίδραση από πλευράς δήμου. Επίσης, ανέφερε πως θα εισηγηθεί την διακοπή των συναλλαγών του δήμου με την εν λόγω τράπεζα, και την μεταφορά τους στις τράπεζες που διατηρούν σήμερα καταστήματα εντός του δήμου Αποκορώνου". 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook