Το αποκριάτικο πάρτυ της τοπικής διοίκησης Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών 

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου πραγματοποίησε με επιτυχία, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το καθιερωμένο για 11η συνεχή χρονιά αποκριάτικο πάρτυ της. 

Η αποκριάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 17:00 στην αίθουσα του «Κτήματος Καλαθάκη» στις Μαλάδες Ηρακλείου,

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αστυνομικοί όλων των βαθμών, φίλοι της Ένωσης και φυσικά με εντυπωσιακές μεταμφιέσεις οι μικροί φίλοι που απόλαυσαν το παιχνίδι, τον χορό και τη μουσική με την ψυχαγωγό Μαρουλίτα και τον DJ της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης κ. Κωνσταντίνο Ροδιτάκη.   

Η Ένωση στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον Α/Α΄ κ. Εμμανουήλ Θεοδοσούλη της Δ.Α. Ηρακλείου,  τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών κ. Στέλιο Καρακούδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου κ. Γεώργιο Πικράκη, την Αντιπρόεδρο της Λέσχης LIONS “Κνωσός» κ Αικατερίνη Περγαμινέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τον ιδιοκτήτη του Κτήματος Καλαθάκη κ. Θεόδωρο Καλαθάκη για την πλούσια και άψογη εξυπηρέτηση. 

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Κεντριστάκης ο οποίος κέρδισε την SMART TV LED F+U FL 32'' 400Hz  με αριθμό λαχνού  1065 
και ο κ. Νικόλαος Πανιεράκης κέρδισε το SMART PHONE HUAWEI Y7 PRIME 2018 3GB/32GB DUAL BLACK  με αριθμό λαχνού  1054. 

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή και την στήριξη στην προσπάθεια της"


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook