Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο τουρνουά "Splash Water Polo Mini Tournament", στο Λουτράκι.

Στον τελικό η ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη ηττήθηκε με 16-9 από τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής: 

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο τουρνουά «Splash Water Polo Mini Tournament» που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι.

Η παιδική ομάδα επιβεβαιώνοντας τις πολύ μεγάλες δυνατότητες της έφτασε στον τελικό, όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, χάνοντας με το τελικό σκορ 16-9. Η πορεία των παιδιών του Μανούσου Βιζυράκη ήταν εξαιρετική καθώς κατάφεραν να πετύχουν τέσσερις νίκες και να φέρουν μία ισοπαλία με την ομάδα του Παναθηναϊκού, την οποία αντιμετώπισαν στον τελικό, γνωρίζοντας σε αυτό το παιχνίδι την ήττα. Η άλλη διάκριση αφορά τον τερματοφύλακα, Μιχάλη Φυτράκη ο οποίος αναδείχτηκε ως ο καλύτερος στο τουρνουά.

Από εκεί και πέρα, οι μίνι παίδες τερμάτισαν στην 8η θέση, χάνοντας για τις θέσεις 7-8 από τον ΟΥΚ Βόλου με σκορ 9-4, ενώ η ομάδα των προμίνι νίκησε στο τελευταίο παιχνίδι με σκορ 7-2 το Πλιτς Πλατς, καταλαμβάνοντας την 13η θέση.

Αναλυτικά οι τρεις ομάδες του Ναυτικού Ομίλου που αγωνίστηκαν στο τουρνουά είναι οι εξής:

ΠΑΙΔΕΣ – 2η ΘΕΣΗ

Ν.Ο. Χανίων (Μανούσος Βιζυράκης): Αρετάκης, Ασγουδάκης, Γουρνεζάκης, Καντανολέων, Λουβιτάκης, Μανουσάκης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Σιδηρόπουλος, Σπάχιτς, Φυτράκης, Χειλουδάκης.

ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ – 8η ΘΕΣΗ

Ν.Ο. Χανίων (Γιάννης Ζαγουράκης): Ασναουρίδης, Γιαννούλης, Γιασαφάκης, Γράσσος, Ιγνατίου, Καλογερής, Κρασάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης, Νικολακάκης, Πουλής, Σαμαράς, Σταματουλάκης, Τσοντάκης, Χειλουδάκης, Χολετσίδης.

ΠΡΟΜΙΝΙ – 13η ΘΕΣΗ

Ν.Ο. Χανίων (Αντώνης Βασιλάκης): Βαρουξής, Γεωρβασάκης, Εργαζάκης, Ζουζούνης, Κοντογεώργος, Κουμαδωράκης, Κρασαδάκης, Λαμπαθάκης, Λιονάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Ξυφανταράκης, Ριζωνάκης, Σκιαδόπουλος, Φραγκιουδάκης.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook