Στην παγκόσμια συνάντηση, για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, το “Hellas Beetles Cup”, θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. 

Η διοργάνωση είναι στο πλαίσιο της “Fina Artistic Swimming World Series” και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5-7 Απριλίου, στην Αλεξανδρούπολη. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Παρών σε μια παγκόσμια συνάντηση για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, το «HELLAS BEETLES CUP» που είναι στο πλαίσιο της «FINA ARTISTIC SWIMMING WORLD SERIES» θα είναι για μια ακόμη φορά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Τα κορίτσια του ΝΟΧ θα βρεθούν συγκεκριμένα το τριήμερο, από την Παρασκευή 5 μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου, στην Αλεξανδρούπολη όπου θα διεξαχθεί αυτό το σπουδαίο διεθνές μίτινγκ έχοντας σαν στόχο, τα χορευτικά που θα παρουσιάσουν, να διακριθούν. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια θα παρουσιάσουν δύο προγράμματα ομαδικών, ένα κόμπο και τρία ντουέτα.

Αναλυτικά, η αποστολή που συνοδεύεται από τις προπονήτριες του Ομίλου, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Αρια Δασκαλάκη, είναι η εξής: Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη, Ξηραφάκη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Νίκου, Ντουρουντάκη Αντ., Ντουρουντάκη Κων/να, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook