Σε κοινωνικές δομές ο Ευτύχης Δαμιανάκης

Επισκέψεις στο Παράρτημα Χανίων της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΗΦΑΑΜΕΑ) και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά».

Στη διάρκεια των επισκέψεων στην ΕΛΕΠΑΠ και στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ο κ. Δαμιανάκης συνεχάρη τα στελέχη και τους εργαζόμενους για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελούν σε καθημερινή βάση, με πολλή αγάπη και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. 

«Πρόκειται για δομές όχι απλά σημαντικές, αλλά που αξίζουν τον θαυμασμό μας και, αυτονόητα, και την υποχρέωση, χωρίς πολλά λόγια, να είμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας έμπρακτα και σε σταθερή βάση το σπουδαίο έργο τους», σημείωσε ο κ. Δαμιανάκης. 

Τέλος, στο ΚΗΦΗ, ο κ. Δαμιανάκης συνεχάρη τους εργαζόμενους για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας και χαρακτήρισε το Κέντρο ως μία εξαιρετική δομή, που στηρίζει τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook