Με μία εντυπωσιακή επίδοση άρχισε τις υποχρεώσεις του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων-νεανίδων ο Αλέξανδρος Κάχρης. 

Ο πρωταθλητής του ΝΟ Χανίων σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 400μ. ελεύθερο με χρόνο 3:57.30. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να καταγράψει ο Αλέξανδρος Κάχρης στην πρώτη μέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται στο Καζάν.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής πραγματοποίησε νέο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στο αγώνισμα των 400μ. ελεύθερο στο πλαίσιο του προκριματικού. Ο χρόνος του ήταν 3:57.30, όπου τον ανέδειξε 6ο στην τρίτη προκριματική σειρά και 22ο σε σύνολο. Μπορεί να μην του χάρισε την πρόκριση για τον ημιτελικό, παρ’ όλα αυτά η επίδοση του ήταν εξαιρετική.

Σε δηλώσεις του μετά την επίτευξη του νέου πανελληνίου ρεκόρ, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την επίδοσή μου και το ρεκόρ που πέτυχα. Το Σάββατο θα αγωνιστώ στα 800μ ελεύθερο, όπου είμαι πιο καλά προετοιμασμένος και θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για το Μπακού».

Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στην επόμενη αποστολή για τον Κάχρη που είναι τα 800μ. ελεύθερο, ενώ αναμένονται και οι επιδόσεις από τον Απόστολο Παπαστάμο στα 200 και 400μ. μικτή ατομική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook