Στη Χίο θα μεταβεί η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης και τους Πανελλήνιους Αγώνες Προαγωνιστικών Ηλικιών. 

Πρόκειται για διοργανώσεις του Α.Ο. Αιγαίου και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που θα διεξαχθούν, με τη στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, στο Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου (11-14 Ιουλίου).

Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από 42 σωματεία από όλη την Ελλάδα και το πρόγραμμα των αγώνων χωρίζεται σε τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, με πρωινά και απογευματινά αγωνίσματα. Το βράδυ της Τετάρτης (10/07, 19:00) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χίου θα πάρει μέρος με τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία όσο το δυνατόν πιο ουσιαστική παρουσία. Την αποστολή συγκροτούν 53 αθλητές και αθλήτριες και στόχος είναι ο ΝΟΧ να διεκδικήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη.

Η αποστολή του ΝΟΧ είναι η εξής: 

Αγόρια
Ανδριανός, Γερουλάκη, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καπής, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κληματσάκης, Κούτρης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμανουήλ, Λιόλιος Ιωάννης, Μποφίλης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπασήμος, Ρημαντωνάκης Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ρινακάκης, Σόρκος, Σκυλουράκης, Τρουλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων Χίνος Κυριάκος, Χίνος Παντελής.

Κορίτσια
Ανδριανού, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Κρητικάκη, Λεδάκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook