Με στόχο να σημειώσουν νέες διακρίσεις συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης. 

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στη Βουδαπέστη και αρχίζει την Τρίτη 20 Αυγούστου. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζονται οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης. Αυτή τη φορά, τους περιμένει το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Τρίτη 20 Αυγούστου στη Βουδαπέστη.

Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκαν για δύο εβδομάδες μαζί με τον προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη και πλέον μένει να φανεί τι μπορούν να καταφέρουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Ο Παπαστάμος με τις δάφνες του πρωταθλητή Ευρώπης θ’ αγωνιστεί σε 200 και 400μ. μικτή, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του απέναντι στους καλύτερους κολυμβητές του κόσμου στην ηλικία του, ενώ ο Κάχρης θα συμμετάσχει σε 400, 800, 1500μ. ελεύθερο και 200μ. ύπτιο, κυνηγώντας επίσης τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις.

Εκτός των δύο πρωταθλητών του ΝΟΧ, την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας συγκροτούν και οι Κώστας Εγγλεζάκης, Σάββας Θώμογλου και Αρκάδιος Ασπουγαλής.